Pizzapohja (karppi)

Aineet sekaisin.

Levitä pellille lusikalla.

Paista 10-15 min (riippuu tulevien täytteiden määrästä ja laadusta.

Esim. pizzakastiketta laitettaessa kannattaa paistaa pohja kypsemmäksi kuin pelkillä kinkuilla yms. täytettävällä).

Täytä.

Paista vielä 15-30 min. Taaskin riipuen täytteistä.

Sopii karppitortillaksikin.

Uuninlämpö koko ajan 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 584 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
kreikkal. kermajogurtti, Eridanous (Lidl), annos 1000g563g709kcal28.1g15.8g59.1g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g338g1215kcal94.5g6.7g91.1g0g
Kananmuna kuoreton 248g353kcal30.9g0.7g25.4g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl54g184kcal7.6g30.2g3.6g5.9g
Ruisjauho Pirkka101g309kcal9.8g61.8g2g15.2g
Leivinjauhe 11g20kcal0.6g4.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2628g5578kcal343g239g362.4g42.4g
Valittu annoskoko1314g2789kcal171.5g119.5g181.2g21.2g
Annoskoko puolitettuna657g1395kcal85.8g59.8g90.6g10.6g
Arvot/100g100g212kcal13.1g9.1g13.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117368