Pizzapohja (karppi)

Aineet sekaisin.

Levitä pellille lusikalla.

Paista 10-15 min (riippuu tulevien täytteiden määrästä ja laadusta.

Esim. pizzakastiketta laitettaessa kannattaa paistaa pohja kypsemmäksi kuin pelkillä kinkuilla yms. täytettävällä).

Täytä.

Paista vielä 15-30 min. Taaskin riipuen täytteistä.

Sopii karppitortillaksikin.

Uuninlämpö koko ajan 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 584 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
kreikkal. kermajogurtti, Eridanous (Lidl), annos 1000g63g79kcal3.1g1.8g6.6g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g38g135kcal10.5g0.7g10.1g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl6g20kcal0.8g3.4g0.4g0.7g
Ruisjauho Pirkka11g34kcal1.1g6.9g0.2g1.7g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana292g620kcal38g26.8g40.2g4.8g
Valittu annoskoko146g310kcal19g13.4g20.1g2.4g
Annoskoko puolitettuna73g155kcal9.5g6.7g10.1g1.2g
Arvot/100g100g212kcal13g9.2g13.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117368