Pizzapohja (karppi)

Aineet sekaisin.

Levitä pellille lusikalla.

Paista 10-15 min (riippuu tulevien täytteiden määrästä ja laadusta.

Esim. pizzakastiketta laitettaessa kannattaa paistaa pohja kypsemmäksi kuin pelkillä kinkuilla yms. täytettävällä).

Täytä.

Paista vielä 15-30 min. Taaskin riipuen täytteistä.

Sopii karppitortillaksikin.

Uuninlämpö koko ajan 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 584 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
kreikkal. kermajogurtti, Eridanous (Lidl), annos 1000g625g788kcal31.3g17.5g65.6g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g375g1350kcal105g7.5g101.2g0g
Kananmuna kuoreton 275g392kcal34.4g0.8g28.2g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl60g204kcal8.4g33.6g4g6.6g
Ruisjauho Pirkka113g343kcal10.9g68.6g2.3g16.9g
Leivinjauhe 13g22kcal0.6g4.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2920g6198kcal381.2g265.4g402.6g47.2g
Valittu annoskoko1460g3099kcal190.6g132.7g201.3g23.6g
Annoskoko puolitettuna730g1550kcal95.3g66.4g100.7g11.8g
Arvot/100g100g212kcal13.1g9.1g13.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117368