Pizzapohja (karppi)

Aineet sekaisin.

Levitä pellille lusikalla.

Paista 10-15 min (riippuu tulevien täytteiden määrästä ja laadusta.

Esim. pizzakastiketta laitettaessa kannattaa paistaa pohja kypsemmäksi kuin pelkillä kinkuilla yms. täytettävällä).

Täytä.

Paista vielä 15-30 min. Taaskin riipuen täytteistä.

Sopii karppitortillaksikin.

Uuninlämpö koko ajan 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 584 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
kreikkal. kermajogurtti, Eridanous (Lidl), annos 1000g875g1103kcal43.8g24.5g91.9g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g525g1890kcal147g10.5g141.7g0g
Kananmuna kuoreton 385g549kcal48.1g1.2g39.5g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl84g286kcal11.8g47g5.6g9.2g
Ruisjauho Pirkka158g480kcal15.3g96.1g3.2g23.6g
Leivinjauhe 18g31kcal0.9g6.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4088g8677kcal533.8g371.8g563.8g65.8g
Valittu annoskoko2044g4338kcal266.9g185.9g281.9g32.9g
Annoskoko puolitettuna1022g2169kcal133.5g93g141g16.5g
Arvot/100g100g212kcal13.1g9.1g13.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117368