Pizzapohja (karppi)

Aineet sekaisin.

Levitä pellille lusikalla.

Paista 10-15 min (riippuu tulevien täytteiden määrästä ja laadusta.

Esim. pizzakastiketta laitettaessa kannattaa paistaa pohja kypsemmäksi kuin pelkillä kinkuilla yms. täytettävällä).

Täytä.

Paista vielä 15-30 min. Taaskin riipuen täytteistä.

Sopii karppitortillaksikin.

Uuninlämpö koko ajan 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 584 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
kreikkal. kermajogurtti, Eridanous (Lidl), annos 1000g1000g1260kcal50g28g105g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g600g2160kcal168g12g162g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl96g326kcal13.4g53.8g6.4g10.6g
Ruisjauho Pirkka180g549kcal17.5g109.8g3.6g27g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4672g9916kcal609.8g425g644.2g75.4g
Valittu annoskoko2336g4958kcal304.9g212.5g322.1g37.7g
Annoskoko puolitettuna1168g2479kcal152.5g106.3g161.1g18.9g
Arvot/100g100g212kcal13.1g9.1g13.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117368