Pizzapohja (karppi)

Aineet sekaisin.

Levitä pellille lusikalla.

Paista 10-15 min (riippuu tulevien täytteiden määrästä ja laadusta.

Esim. pizzakastiketta laitettaessa kannattaa paistaa pohja kypsemmäksi kuin pelkillä kinkuilla yms. täytettävällä).

Täytä.

Paista vielä 15-30 min. Taaskin riipuen täytteistä.

Sopii karppitortillaksikin.

Uuninlämpö koko ajan 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 584 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
kreikkal. kermajogurtti, Eridanous (Lidl), annos 1000g1125g1418kcal56.3g31.5g118.1g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g675g2430kcal189g13.5g182.2g0g
Kananmuna kuoreton 495g706kcal61.9g1.5g50.7g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl108g367kcal15.1g60.5g7.2g11.9g
Ruisjauho Pirkka203g618kcal19.6g123.5g4.1g30.4g
Leivinjauhe 23g40kcal1.2g8.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5256g11156kcal686.2g478g724.6g84.8g
Valittu annoskoko2628g5578kcal343.1g239g362.3g42.4g
Annoskoko puolitettuna1314g2789kcal171.6g119.5g181.2g21.2g
Arvot/100g100g212kcal13.1g9.1g13.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117368