Pizzapohja (karppi)

Aineet sekaisin.

Levitä pellille lusikalla.

Paista 10-15 min (riippuu tulevien täytteiden määrästä ja laadusta.

Esim. pizzakastiketta laitettaessa kannattaa paistaa pohja kypsemmäksi kuin pelkillä kinkuilla yms. täytettävällä).

Täytä.

Paista vielä 15-30 min. Taaskin riipuen täytteistä.

Sopii karppitortillaksikin.

Uuninlämpö koko ajan 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 584 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
kreikkal. kermajogurtti, Eridanous (Lidl), annos 1000g125g158kcal6.3g3.5g13.1g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g75g270kcal21g1.5g20.2g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl12g41kcal1.7g6.7g0.8g1.3g
Ruisjauho Pirkka23g69kcal2.2g13.7g0.5g3.4g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana584g1240kcal76.4g53g80.4g9.4g
Valittu annoskoko292g620kcal38.2g26.5g40.2g4.7g
Annoskoko puolitettuna146g310kcal19.1g13.3g20.1g2.4g
Arvot/100g100g212kcal13.1g9.1g13.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117368