Pizzapohja (karppi)

Aineet sekaisin.

Levitä pellille lusikalla.

Paista 10-15 min (riippuu tulevien täytteiden määrästä ja laadusta.

Esim. pizzakastiketta laitettaessa kannattaa paistaa pohja kypsemmäksi kuin pelkillä kinkuilla yms. täytettävällä).

Täytä.

Paista vielä 15-30 min. Taaskin riipuen täytteistä.

Sopii karppitortillaksikin.

Uuninlämpö koko ajan 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 584 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
kreikkal. kermajogurtti, Eridanous (Lidl), annos 1000g1750g2205kcal87.5g49g183.8g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g1050g3780kcal294g21g283.5g0g
Kananmuna kuoreton 770g1098kcal96.3g2.3g78.9g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl168g571kcal23.5g94.1g11.3g18.5g
Ruisjauho Pirkka315g961kcal30.6g192.2g6.3g47.3g
Leivinjauhe 35g62kcal1.8g13.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8176g17354kcal1067.4g743.6g1127.6g132g
Valittu annoskoko4088g8677kcal533.7g371.8g563.8g66g
Annoskoko puolitettuna2044g4339kcal266.9g185.9g281.9g33g
Arvot/100g100g212kcal13.1g9.1g13.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117368