Pizzapohja (karppi)

Aineet sekaisin.

Levitä pellille lusikalla.

Paista 10-15 min (riippuu tulevien täytteiden määrästä ja laadusta.

Esim. pizzakastiketta laitettaessa kannattaa paistaa pohja kypsemmäksi kuin pelkillä kinkuilla yms. täytettävällä).

Täytä.

Paista vielä 15-30 min. Taaskin riipuen täytteistä.

Sopii karppitortillaksikin.

Uuninlämpö koko ajan 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 584 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
kreikkal. kermajogurtti, Eridanous (Lidl), annos 1000g2000g2520kcal100g56g210g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g1200g4320kcal336g24g324g0g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl192g653kcal26.9g107.5g12.9g21.1g
Ruisjauho Pirkka360g1098kcal34.9g219.6g7.2g54g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9344g19833kcal1219.8g849.6g1288.6g150.6g
Valittu annoskoko4672g9916kcal609.9g424.8g644.3g75.3g
Annoskoko puolitettuna2336g4958kcal305g212.4g322.2g37.7g
Arvot/100g100g212kcal13.1g9.1g13.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117368