Pizzapohja (karppi)

Aineet sekaisin.

Levitä pellille lusikalla.

Paista 10-15 min (riippuu tulevien täytteiden määrästä ja laadusta.

Esim. pizzakastiketta laitettaessa kannattaa paistaa pohja kypsemmäksi kuin pelkillä kinkuilla yms. täytettävällä).

Täytä.

Paista vielä 15-30 min. Taaskin riipuen täytteistä.

Sopii karppitortillaksikin.

Uuninlämpö koko ajan 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 584 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
kreikkal. kermajogurtti, Eridanous (Lidl), annos 1000g2140g2697kcal107g59.9g224.7g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g1284g4623kcal359.6g25.7g346.7g0g
Kananmuna kuoreton 942g1344kcal117.7g2.8g96.5g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl206g699kcal28.8g115.1g13.8g22.6g
Ruisjauho Pirkka385g1175kcal37.4g235g7.7g57.8g
Leivinjauhe 43g75kcal2.2g16.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g21225kcal1305.4g909.4g1378.8g161.2g
Valittu annoskoko5000g10613kcal652.7g454.7g689.4g80.6g
Annoskoko puolitettuna2500g5306kcal326.4g227.4g344.7g40.3g
Arvot/100g100g212kcal13.1g9.1g13.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117368