Pizzapohja (karppi)

Aineet sekaisin.

Levitä pellille lusikalla.

Paista 10-15 min (riippuu tulevien täytteiden määrästä ja laadusta.

Esim. pizzakastiketta laitettaessa kannattaa paistaa pohja kypsemmäksi kuin pelkillä kinkuilla yms. täytettävällä).

Täytä.

Paista vielä 15-30 min. Taaskin riipuen täytteistä.

Sopii karppitortillaksikin.

Uuninlämpö koko ajan 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 584 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
kreikkal. kermajogurtti, Eridanous (Lidl), annos 1000g3000g3780kcal150g84g315g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g1800g6480kcal504g36g486g0g
Kananmuna kuoreton 1320g1883kcal165g4g135.3g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl288g979kcal40.3g161.3g19.3g31.7g
Ruisjauho Pirkka540g1647kcal52.4g329.4g10.8g81g
Leivinjauhe 60g105kcal3.1g22.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14016g29749kcal1829.6g1274.8g1932.8g226g
Valittu annoskoko7008g14875kcal914.8g637.4g966.4g113g
Annoskoko puolitettuna3504g7437kcal457.4g318.7g483.2g56.5g
Arvot/100g100g212kcal13.1g9.1g13.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117368