Pizzapohja (karppi)

Aineet sekaisin.

Levitä pellille lusikalla.

Paista 10-15 min (riippuu tulevien täytteiden määrästä ja laadusta.

Esim. pizzakastiketta laitettaessa kannattaa paistaa pohja kypsemmäksi kuin pelkillä kinkuilla yms. täytettävällä).

Täytä.

Paista vielä 15-30 min. Taaskin riipuen täytteistä.

Sopii karppitortillaksikin.

Uuninlämpö koko ajan 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 584 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
kreikkal. kermajogurtti, Eridanous (Lidl), annos 1000g31g39kcal1.6g0.9g3.3g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g19g68kcal5.2g0.4g5.1g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl3g10kcal0.4g1.7g0.2g0.3g
Ruisjauho Pirkka5.6g17kcal0.5g3.4g0.1g0.8g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g310kcal18.8g13.2g20.2g2.2g
Valittu annoskoko73g155kcal9.4g6.6g10.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna37g78kcal4.7g3.3g5.1g0.6g
Arvot/100g100g212kcal12.9g9g13.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117368