Pizzapohja (karppi)

Aineet sekaisin.

Levitä pellille lusikalla.

Paista 10-15 min (riippuu tulevien täytteiden määrästä ja laadusta.

Esim. pizzakastiketta laitettaessa kannattaa paistaa pohja kypsemmäksi kuin pelkillä kinkuilla yms. täytettävällä).

Täytä.

Paista vielä 15-30 min. Taaskin riipuen täytteistä.

Sopii karppitortillaksikin.

Uuninlämpö koko ajan 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 584 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
kreikkal. kermajogurtti, Eridanous (Lidl), annos 1000g313g394kcal15.6g8.8g32.8g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g188g675kcal52.5g3.7g50.6g0g
Kananmuna kuoreton 138g196kcal17.2g0.4g14.1g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl30g102kcal4.2g16.8g2g3.3g
Ruisjauho Pirkka56g172kcal5.5g34.3g1.1g8.4g
Leivinjauhe 6.2g11kcal0.3g2.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1460g3099kcal190.6g132.8g201.2g23.4g
Valittu annoskoko730g1550kcal95.3g66.4g100.6g11.7g
Annoskoko puolitettuna365g775kcal47.7g33.2g50.3g5.9g
Arvot/100g100g212kcal13.1g9.1g13.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117368