Pizzapohja (karppi)

Aineet sekaisin.

Levitä pellille lusikalla.

Paista 10-15 min (riippuu tulevien täytteiden määrästä ja laadusta.

Esim. pizzakastiketta laitettaessa kannattaa paistaa pohja kypsemmäksi kuin pelkillä kinkuilla yms. täytettävällä).

Täytä.

Paista vielä 15-30 min. Taaskin riipuen täytteistä.

Sopii karppitortillaksikin.

Uuninlämpö koko ajan 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 584 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
kreikkal. kermajogurtti, Eridanous (Lidl), annos 1000g3500g4410kcal175g98g367.5g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g2100g7560kcal588g42g567g0g
Kananmuna kuoreton 1540g2197kcal192.5g4.6g157.9g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl336g1142kcal47g188.2g22.5g37g
Ruisjauho Pirkka630g1922kcal61.1g384.3g12.6g94.5g
Leivinjauhe 70g123kcal3.6g26.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16352g34707kcal2134.4g1487.2g2255g263.6g
Valittu annoskoko8176g17354kcal1067.2g743.6g1127.5g131.8g
Annoskoko puolitettuna4088g8677kcal533.6g371.8g563.8g65.9g
Arvot/100g100g212kcal13.1g9.1g13.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117368