Pizzapohja (karppi)

Aineet sekaisin.

Levitä pellille lusikalla.

Paista 10-15 min (riippuu tulevien täytteiden määrästä ja laadusta.

Esim. pizzakastiketta laitettaessa kannattaa paistaa pohja kypsemmäksi kuin pelkillä kinkuilla yms. täytettävällä).

Täytä.

Paista vielä 15-30 min. Taaskin riipuen täytteistä.

Sopii karppitortillaksikin.

Uuninlämpö koko ajan 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 584 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
kreikkal. kermajogurtti, Eridanous (Lidl), annos 1000g375g473kcal18.8g10.5g39.4g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g225g810kcal63g4.5g60.7g0g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl36g122kcal5g20.2g2.4g4g
Ruisjauho Pirkka68g206kcal6.5g41.2g1.4g10.1g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1752g3719kcal228.6g159.4g241.6g28.2g
Valittu annoskoko876g1859kcal114.3g79.7g120.8g14.1g
Annoskoko puolitettuna438g930kcal57.2g39.9g60.4g7.1g
Arvot/100g100g212kcal13g9.1g13.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117368