Pizzapohja (karppi)

Aineet sekaisin.

Levitä pellille lusikalla.

Paista 10-15 min (riippuu tulevien täytteiden määrästä ja laadusta.

Esim. pizzakastiketta laitettaessa kannattaa paistaa pohja kypsemmäksi kuin pelkillä kinkuilla yms. täytettävällä).

Täytä.

Paista vielä 15-30 min. Taaskin riipuen täytteistä.

Sopii karppitortillaksikin.

Uuninlämpö koko ajan 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 584 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
kreikkal. kermajogurtti, Eridanous (Lidl), annos 1000g4000g5040kcal200g112g420g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g2400g8640kcal672g48g648g0g
Kananmuna kuoreton 1760g2511kcal220g5.3g180.4g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl384g1306kcal53.8g215g25.7g42.2g
Ruisjauho Pirkka720g2196kcal69.8g439.2g14.4g108g
Leivinjauhe 80g141kcal4.2g30.2g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18688g39665kcal2439.6g1699.4g2577g301.2g
Valittu annoskoko9344g19833kcal1219.8g849.7g1288.5g150.6g
Annoskoko puolitettuna4672g9916kcal609.9g424.9g644.3g75.3g
Arvot/100g100g212kcal13.1g9.1g13.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117368