Lohikeitto nro 2

Pilko vihannekset ja juurekset.

Lisää kiehuvaan veteen liuotettu kalaliemikuutio.

Laita vihannekset ja juurekset isoon kattilaan, kaada päälle kalaliemi ja anna kiehua keskilämmöllä, kunnes porkkanat tuntuvat miltei kypsiltä.

Lisää keittoon paloiteltu (nahaton) kirjolohi ja lopuksi koskenlaskijajuusto.

Lisää halutessasi tuoretta tai kuivattua tilliä, mustapippuria ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 26g5.9kcal0.5g0.6g0.1g0.5g
Porkkana 105g34kcal0.7g5.8g0.2g2.7g
Peruna, keskikokoinen 60g200g120kcal3g26g0.2g1.8g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g7.5g20kcal0.8g1.8g0.9g0g
Vesi661g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g28g79kcal5.4g0g6.2g0g
Kirjolohifilee 111g183kcal18.5g0g12.2g0g
Juuriselleri 31g10kcal0.4g1.4g0.1g1g
Tilli, tuore 7.5g2.2kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2352g907kcal59.2g71.4g40g12.4g
Valittu annoskoko1176g454kcal29.6g35.7g20g6.2g
Annoskoko puolitettuna588g227kcal14.8g17.9g10g3.1g
Arvot/100g100g39kcal2.5g3g1.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117411