Lohikeitto nro 2

Pilko vihannekset ja juurekset.

Lisää kiehuvaan veteen liuotettu kalaliemikuutio.

Laita vihannekset ja juurekset isoon kattilaan, kaada päälle kalaliemi ja anna kiehua keskilämmöllä, kunnes porkkanat tuntuvat miltei kypsiltä.

Lisää keittoon paloiteltu (nahaton) kirjolohi ja lopuksi koskenlaskijajuusto.

Lisää halutessasi tuoretta tai kuivattua tilliä, mustapippuria ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 52g12kcal0.9g1.2g0.1g1.1g
Porkkana 210g69kcal1.3g11.7g0.4g5.4g
Peruna, keskikokoinen 60g400g240kcal6g52g0.4g3.6g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g15g39kcal1.6g3.6g1.8g0g
Vesi1321g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g57g158kcal10.7g0g12.4g0g
Kirjolohifilee 221g366kcal37.1g0g24.3g0g
Juuriselleri 62g19kcal0.8g2.8g0.1g1.9g
Tilli, tuore 15g4.5kcal0.6g0.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4704g1814kcal118g142.8g79.2g24.6g
Valittu annoskoko2352g907kcal59g71.4g39.6g12.3g
Annoskoko puolitettuna1176g454kcal29.5g35.7g19.8g6.2g
Arvot/100g100g39kcal2.5g3g1.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117411