Lohikeitto nro 2

Pilko vihannekset ja juurekset.

Lisää kiehuvaan veteen liuotettu kalaliemikuutio.

Laita vihannekset ja juurekset isoon kattilaan, kaada päälle kalaliemi ja anna kiehua keskilämmöllä, kunnes porkkanat tuntuvat miltei kypsiltä.

Lisää keittoon paloiteltu (nahaton) kirjolohi ja lopuksi koskenlaskijajuusto.

Lisää halutessasi tuoretta tai kuivattua tilliä, mustapippuria ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 65g15kcal1.2g1.6g0.1g1.4g
Porkkana 262g86kcal1.6g14.6g0.5g6.7g
Peruna, keskikokoinen 60g500g300kcal7.5g65g0.5g4.5g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g19g49kcal2.1g4.5g2.2g0g
Vesi1651g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g71g198kcal13.4g0g15.5g0g
Kirjolohifilee 277g458kcal46.3g0g30.4g0g
Juuriselleri 77g24kcal1g3.5g0.2g2.4g
Tilli, tuore 19g5.6kcal0.7g0.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5880g2268kcal147.6g178.8g99g30.8g
Valittu annoskoko2940g1134kcal73.8g89.4g49.5g15.4g
Annoskoko puolitettuna1470g567kcal36.9g44.7g24.8g7.7g
Arvot/100g100g39kcal2.5g3g1.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117411