Lohikeitto nro 2

Pilko vihannekset ja juurekset.

Lisää kiehuvaan veteen liuotettu kalaliemikuutio.

Laita vihannekset ja juurekset isoon kattilaan, kaada päälle kalaliemi ja anna kiehua keskilämmöllä, kunnes porkkanat tuntuvat miltei kypsiltä.

Lisää keittoon paloiteltu (nahaton) kirjolohi ja lopuksi koskenlaskijajuusto.

Lisää halutessasi tuoretta tai kuivattua tilliä, mustapippuria ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 78g18kcal1.4g1.9g0.2g1.6g
Porkkana 315g103kcal2g17.5g0.6g8g
Peruna, keskikokoinen 60g600g360kcal9g78g0.6g5.4g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g23g59kcal2.5g5.4g2.7g0g
Vesi1982g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g85g237kcal16.1g0g18.6g0g
Kirjolohifilee 332g549kcal55.6g0g36.5g0g
Juuriselleri 92g29kcal1.2g4.2g0.2g2.9g
Tilli, tuore 23g6.7kcal0.8g0.2g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7056g2722kcal177.2g214.4g119.2g36.8g
Valittu annoskoko3528g1361kcal88.6g107.2g59.6g18.4g
Annoskoko puolitettuna1764g680kcal44.3g53.6g29.8g9.2g
Arvot/100g100g39kcal2.5g3g1.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117411