Lohikeitto nro 2

Pilko vihannekset ja juurekset.

Lisää kiehuvaan veteen liuotettu kalaliemikuutio.

Laita vihannekset ja juurekset isoon kattilaan, kaada päälle kalaliemi ja anna kiehua keskilämmöllä, kunnes porkkanat tuntuvat miltei kypsiltä.

Lisää keittoon paloiteltu (nahaton) kirjolohi ja lopuksi koskenlaskijajuusto.

Lisää halutessasi tuoretta tai kuivattua tilliä, mustapippuria ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 91g21kcal1.6g2.2g0.2g1.9g
Porkkana 367g120kcal2.3g20.4g0.7g9.4g
Peruna, keskikokoinen 60g700g420kcal10.5g90.9g0.7g6.3g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g26g68kcal2.9g6.3g3.1g0g
Vesi2312g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g99g277kcal18.8g0g21.7g0g
Kirjolohifilee 387g641kcal64.9g0g42.6g0g
Juuriselleri 108g34kcal1.3g4.9g0.2g3.3g
Tilli, tuore 26g7.9kcal1g0.2g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8232g3175kcal206.6g249.8g138.8g43g
Valittu annoskoko4116g1588kcal103.3g124.9g69.4g21.5g
Annoskoko puolitettuna2058g794kcal51.7g62.5g34.7g10.8g
Arvot/100g100g39kcal2.5g3g1.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117411