Lohikeitto nro 2

Pilko vihannekset ja juurekset.

Lisää kiehuvaan veteen liuotettu kalaliemikuutio.

Laita vihannekset ja juurekset isoon kattilaan, kaada päälle kalaliemi ja anna kiehua keskilämmöllä, kunnes porkkanat tuntuvat miltei kypsiltä.

Lisää keittoon paloiteltu (nahaton) kirjolohi ja lopuksi koskenlaskijajuusto.

Lisää halutessasi tuoretta tai kuivattua tilliä, mustapippuria ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 104g24kcal1.9g2.5g0.2g2.2g
Porkkana 420g137kcal2.6g23.3g0.8g10.7g
Peruna, keskikokoinen 60g800g480kcal12g103.9g0.8g7.2g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g30g78kcal3.3g7.2g3.6g0g
Vesi2642g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g113g316kcal21.5g0g24.8g0g
Kirjolohifilee 443g732kcal74.2g0g48.7g0g
Juuriselleri 123g39kcal1.5g5.7g0.2g3.8g
Tilli, tuore 30g9kcal1.1g0.3g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9408g3629kcal236.2g285.8g158.6g49g
Valittu annoskoko4704g1815kcal118.1g142.9g79.3g24.5g
Annoskoko puolitettuna2352g907kcal59.1g71.5g39.7g12.3g
Arvot/100g100g39kcal2.5g3g1.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117411