Lohikeitto nro 2

Pilko vihannekset ja juurekset.

Lisää kiehuvaan veteen liuotettu kalaliemikuutio.

Laita vihannekset ja juurekset isoon kattilaan, kaada päälle kalaliemi ja anna kiehua keskilämmöllä, kunnes porkkanat tuntuvat miltei kypsiltä.

Lisää keittoon paloiteltu (nahaton) kirjolohi ja lopuksi koskenlaskijajuusto.

Lisää halutessasi tuoretta tai kuivattua tilliä, mustapippuria ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 117g27kcal2.1g2.8g0.2g2.5g
Porkkana 472g154kcal2.9g26.3g0.9g12g
Peruna, keskikokoinen 60g899g540kcal13.5g116.9g0.9g8.1g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g34g88kcal3.7g8.1g4g0g
Vesi2973g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g127g356kcal24.1g0g27.9g0g
Kirjolohifilee 498g823kcal83.4g0g54.8g0g
Juuriselleri 138g44kcal1.7g6.4g0.3g4.3g
Tilli, tuore 34g10kcal1.2g0.3g0.3g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10584g4083kcal265.2g321.6g178.6g55.2g
Valittu annoskoko5292g2041kcal132.6g160.8g89.3g27.6g
Annoskoko puolitettuna2646g1021kcal66.3g80.4g44.7g13.8g
Arvot/100g100g39kcal2.5g3g1.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117411