Lohikeitto nro 2

Pilko vihannekset ja juurekset.

Lisää kiehuvaan veteen liuotettu kalaliemikuutio.

Laita vihannekset ja juurekset isoon kattilaan, kaada päälle kalaliemi ja anna kiehua keskilämmöllä, kunnes porkkanat tuntuvat miltei kypsiltä.

Lisää keittoon paloiteltu (nahaton) kirjolohi ja lopuksi koskenlaskijajuusto.

Lisää halutessasi tuoretta tai kuivattua tilliä, mustapippuria ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 130g30kcal2.4g3.1g0.3g2.7g
Porkkana 525g172kcal3.3g29.2g1g13.4g
Peruna, keskikokoinen 60g999g600kcal15g129.9g1g9g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g38g97kcal4.1g9g4.5g0g
Vesi3303g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g141g395kcal26.8g0g31.1g0g
Kirjolohifilee 553g915kcal92.7g0g60.9g0g
Juuriselleri 154g48kcal1.9g7.1g0.3g4.8g
Tilli, tuore 38g11kcal1.4g0.3g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11760g4536kcal295.2g357.2g198.8g61.4g
Valittu annoskoko5880g2268kcal147.6g178.6g99.4g30.7g
Annoskoko puolitettuna2940g1134kcal73.8g89.3g49.7g15.4g
Arvot/100g100g39kcal2.5g3g1.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117411