Lihamakaronilaatikko

Keitä makaronit vedessä.

Paista jauheliha ja sipulit, mausta.

Lämmitä uuni 200 asteeseen.

Sekoita makaronit ja jauheliha.

Tai lado kerroksittain.

Sekoita maito, munat ja juustoraaste, mausta ripauksella suolaa.

Kaada seos vuokaan.

Paista uunissa 40-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 612 grammaa

Tahvo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Torino makarooni/raisio(400g)200g700kcal26g138g5g6g
Sipuli (käsittelemätön)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Rypsiöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Suolapähkinä 25g149kcal6.2g2.5g12.4g1.9g
Paprikajauhe 1g3.2kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Maustepippuri, annos 1g0.5g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 250g85kcal7.6g12.2g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 60g75kcal6.6g0.2g5.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Juustoraastesekoitus (Gouda+Edam) (Lidl), annos 100g50g163kcal12.5g1.2g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3670g3284kcal195.2g312.2g138.4g17.8g
Valittu annoskoko1835g1642kcal97.6g156.1g69.2g8.9g
Annoskoko puolitettuna918g821kcal48.8g78.1g34.6g4.5g
Arvot/100g100g90kcal5.3g8.5g3.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117461