Lihamakaronilaatikko

Keitä makaronit vedessä.

Paista jauheliha ja sipulit, mausta.

Lämmitä uuni 200 asteeseen.

Sekoita makaronit ja jauheliha.

Tai lado kerroksittain.

Sekoita maito, munat ja juustoraaste, mausta ripauksella suolaa.

Kaada seos vuokaan.

Paista uunissa 40-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 612 grammaa

Tahvo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi334g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Torino makarooni/raisio(400g)67g233kcal8.7g46g1.7g2g
Sipuli (käsittelemätön)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Rypsiöljy 4.7g41kcal0g0g4.7g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha67g111kcal12.7g0g6.7g0g
Suolapähkinä 8.3g50kcal2.1g0.8g4.2g0.6g
Paprikajauhe 0.3g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 83g28kcal2.6g4.1g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 20g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Juustoraastesekoitus (Gouda+Edam) (Lidl), annos 100g17g54kcal4.2g0.4g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1224g1095kcal65.4g104.2g46.4g5.8g
Valittu annoskoko612g548kcal32.7g52.1g23.2g2.9g
Annoskoko puolitettuna306g274kcal16.4g26.1g11.6g1.5g
Arvot/100g100g89kcal5.3g8.5g3.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117461