Spaghettivuoka soijarouheella

Turvota soijarouhe kasvisliemessä ja sotke sekaan mausteet, paistettu sipuliporkkanasilppu ja murskatut valkosipulit.

Keitä spaghetit kypsiksi ja sekoita soijarouheeseen.

kaada soosi vuokaan, kermaa päälle ja uuniin 200 asteeseen noin 50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1333 grammaa

Taaperokaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 75g23kcal0.9g3.6g0.1g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g65g18kcal0.4g3.9g0.1g1.6g
Kasvisliemikuutio 5.5g17kcal0.5g0.7g1.3g0.1g
Soijakastike 18g11kcal0.9g1.7g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g70g52kcal3.2g9g0.1g0g
Spagetti Myllyn Paras175g613kcal22.7g122.5g2.6g5.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4g4.2kcal0.3g0.7g0g0.1g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%200g320kcal5.4g5.4g30g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g40g128kcal20.8g11.2g0.2g6.4g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 14g124kcal0g0g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1333g2618kcal110.2g317.4g96.8g29.4g
Valittu annoskoko667g1309kcal55.1g158.7g48.4g14.7g
Annoskoko puolitettuna333g655kcal27.6g79.4g24.2g7.4g
Arvot/100g100g196kcal8.3g23.8g7.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117569