Tomaatti-jauheliha pasta

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä ja lisää lihaliemi.

Nosta jauheliha sivuun ja ruskista pannulla sipulit ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvisten sekaan pilkottu tuore tomaatti ja tomaattimurska sekä 0,5 dl vettä.

Lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta ruokosokerilla, kuivatulla basilikalla ja oreganolla.

Lisää keitetty cappelli -pasta ja sekoita.

Tarjoile parmesan raasteen tai raejuuston ja salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy (Knossoscretanfood), annos 100g6.7g60kcal0g0g6.7g0g
Valkosipuli 6.7g7.2kcal0.5g1.1g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha267g442kcal50.6g0g26.7g0g
Sipuli 97g29kcal1.2g4.7g0.2g1.7g
Kesäkurpitsa zucchini 193g35kcal1.1g4.8g0.8g1.4g
Tomaatti 93g21kcal0.5g3.2g0.3g1.3g
Lihaliemijauhe/tiiviste 2.7g7.8kcal0.3g0.4g0.6g0g
Ruokosokeri3.3g14kcal0g3.3g0g0g
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g200g660kcal32g123.9g4g12g
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 333g98kcal1.9g17.7g0.7g6.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2472g2748kcal176.2g318.2g80g45.6g
Valittu annoskoko1236g1374kcal88.1g159.1g40g22.8g
Annoskoko puolitettuna618g687kcal44.1g79.6g20g11.4g
Arvot/100g100g111kcal7.1g12.9g3.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118413