Tomaatti-jauheliha pasta

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä ja lisää lihaliemi.

Nosta jauheliha sivuun ja ruskista pannulla sipulit ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvisten sekaan pilkottu tuore tomaatti ja tomaattimurska sekä 0,5 dl vettä.

Lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta ruokosokerilla, kuivatulla basilikalla ja oreganolla.

Lisää keitetty cappelli -pasta ja sekoita.

Tarjoile parmesan raasteen tai raejuuston ja salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy (Knossoscretanfood), annos 100g8.3g75kcal0g0g8.3g0g
Valkosipuli 8.3g9kcal0.7g1.4g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha333g553kcal63.3g0g33.3g0g
Sipuli 122g37kcal1.5g5.8g0.2g2.1g
Kesäkurpitsa zucchini 242g44kcal1.4g6g1g1.7g
Tomaatti 117g27kcal0.7g4g0.3g1.6g
Lihaliemijauhe/tiiviste 3.3g10kcal0.4g0.5g0.7g0g
Ruokosokeri4.2g17kcal0g4.2g0g0g
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g250g825kcal40g154.9g5g15g
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 416g122kcal2.3g22.1g0.8g7.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3090g3435kcal220.6g397.8g99.2g57g
Valittu annoskoko1545g1718kcal110.3g198.9g49.6g28.5g
Annoskoko puolitettuna773g859kcal55.2g99.5g24.8g14.3g
Arvot/100g100g111kcal7.1g12.9g3.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118413