Tomaatti-jauheliha pasta

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä ja lisää lihaliemi.

Nosta jauheliha sivuun ja ruskista pannulla sipulit ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvisten sekaan pilkottu tuore tomaatti ja tomaattimurska sekä 0,5 dl vettä.

Lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta ruokosokerilla, kuivatulla basilikalla ja oreganolla.

Lisää keitetty cappelli -pasta ja sekoita.

Tarjoile parmesan raasteen tai raejuuston ja salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy (Knossoscretanfood), annos 100g12g105kcal0g0g11.7g0g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha466g774kcal88.6g0g46.6g0g
Sipuli 170g52kcal2.1g8.2g0.3g2.9g
Kesäkurpitsa zucchini 338g61kcal1.9g8.5g1.4g2.4g
Tomaatti 163g37kcal0.9g5.6g0.5g2.3g
Lihaliemijauhe/tiiviste 4.7g14kcal0.5g0.7g1g0g
Ruokosokeri5.8g24kcal0g5.8g0g0g
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g350g1154kcal56g216.9g7g21g
Vesi, vesijohtovesi 58g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 583g171kcal3.3g30.9g1.2g11.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4326g4809kcal308.4g557g139.6g79.8g
Valittu annoskoko2163g2405kcal154.2g278.5g69.8g39.9g
Annoskoko puolitettuna1082g1202kcal77.1g139.3g34.9g20g
Arvot/100g100g111kcal7.1g12.9g3.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118413