Tomaatti-jauheliha pasta

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä ja lisää lihaliemi.

Nosta jauheliha sivuun ja ruskista pannulla sipulit ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvisten sekaan pilkottu tuore tomaatti ja tomaattimurska sekä 0,5 dl vettä.

Lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta ruokosokerilla, kuivatulla basilikalla ja oreganolla.

Lisää keitetty cappelli -pasta ja sekoita.

Tarjoile parmesan raasteen tai raejuuston ja salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy (Knossoscretanfood), annos 100g13g120kcal0g0g13.3g0g
Valkosipuli 13g14kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha533g885kcal101.3g0g53.3g0g
Sipuli 195g59kcal2.4g9.3g0.4g3.3g
Kesäkurpitsa zucchini 387g70kcal2.2g9.7g1.5g2.7g
Tomaatti 187g43kcal1g6.4g0.6g2.6g
Lihaliemijauhe/tiiviste 5.3g16kcal0.6g0.8g1.1g0g
Ruokosokeri6.7g27kcal0g6.7g0g0g
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g400g1319kcal64g247.9g8g24g
Vesi, vesijohtovesi 67g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 666g196kcal3.7g35.3g1.3g12.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4944g5497kcal352.6g636.6g159.2g91.2g
Valittu annoskoko2472g2748kcal176.3g318.3g79.6g45.6g
Annoskoko puolitettuna1236g1374kcal88.2g159.2g39.8g22.8g
Arvot/100g100g111kcal7.1g12.9g3.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118413