Tomaatti-jauheliha pasta

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä ja lisää lihaliemi.

Nosta jauheliha sivuun ja ruskista pannulla sipulit ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvisten sekaan pilkottu tuore tomaatti ja tomaattimurska sekä 0,5 dl vettä.

Lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta ruokosokerilla, kuivatulla basilikalla ja oreganolla.

Lisää keitetty cappelli -pasta ja sekoita.

Tarjoile parmesan raasteen tai raejuuston ja salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy (Knossoscretanfood), annos 100g15g135kcal0g0g15g0g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha600g996kcal113.9g0g60g0g
Sipuli 219g66kcal2.7g10.5g0.4g3.7g
Kesäkurpitsa zucchini 435g79kcal2.4g10.9g1.7g3g
Tomaatti 210g48kcal1.2g7.2g0.6g2.9g
Lihaliemijauhe/tiiviste 6g18kcal0.7g0.9g1.3g0g
Ruokosokeri7.5g31kcal0g7.5g0g0g
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g450g1484kcal72g278.8g9g27g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 750g220kcal4.2g39.7g1.5g14.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5562g6184kcal396.6g715.8g179.2g102.2g
Valittu annoskoko2781g3092kcal198.3g357.9g89.6g51.1g
Annoskoko puolitettuna1391g1546kcal99.2g179g44.8g25.6g
Arvot/100g100g111kcal7.1g12.9g3.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118413