Tomaatti-jauheliha pasta

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä ja lisää lihaliemi.

Nosta jauheliha sivuun ja ruskista pannulla sipulit ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvisten sekaan pilkottu tuore tomaatti ja tomaattimurska sekä 0,5 dl vettä.

Lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta ruokosokerilla, kuivatulla basilikalla ja oreganolla.

Lisää keitetty cappelli -pasta ja sekoita.

Tarjoile parmesan raasteen tai raejuuston ja salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy (Knossoscretanfood), annos 100g1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Valkosipuli 1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha67g111kcal12.7g0g6.7g0g
Sipuli 24g7.4kcal0.3g1.2g0g0.4g
Kesäkurpitsa zucchini 48g8.7kcal0.3g1.2g0.2g0.3g
Tomaatti 23g5.3kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.7g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Ruokosokeri0.8g3.4kcal0g0.8g0g0g
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g50g165kcal8g31g1g3g
Vesi, vesijohtovesi 8.3g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 83g25kcal0.5g4.4g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana618g687kcal44.2g79.6g20g11.2g
Valittu annoskoko309g344kcal22.1g39.8g10g5.6g
Annoskoko puolitettuna155g172kcal11.1g19.9g5g2.8g
Arvot/100g100g111kcal7.2g12.9g3.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118413