Tomaatti-jauheliha pasta

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä ja lisää lihaliemi.

Nosta jauheliha sivuun ja ruskista pannulla sipulit ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvisten sekaan pilkottu tuore tomaatti ja tomaattimurska sekä 0,5 dl vettä.

Lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta ruokosokerilla, kuivatulla basilikalla ja oreganolla.

Lisää keitetty cappelli -pasta ja sekoita.

Tarjoile parmesan raasteen tai raejuuston ja salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy (Knossoscretanfood), annos 100g3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Valkosipuli 3.3g3.6kcal0.3g0.5g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha133g221kcal25.3g0g13.3g0g
Sipuli 49g15kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Kesäkurpitsa zucchini 97g17kcal0.5g2.4g0.4g0.7g
Tomaatti 47g11kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Lihaliemijauhe/tiiviste 1.3g3.9kcal0.1g0.2g0.3g0g
Ruokosokeri1.7g6.8kcal0g1.7g0g0g
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g100g330kcal16g62g2g6g
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 167g49kcal0.9g8.8g0.3g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1236g1374kcal88g159g39.6g23g
Valittu annoskoko618g687kcal44g79.5g19.8g11.5g
Annoskoko puolitettuna309g344kcal22g39.8g9.9g5.8g
Arvot/100g100g111kcal7.1g12.9g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118413