Tomaatti-jauheliha pasta

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä ja lisää lihaliemi.

Nosta jauheliha sivuun ja ruskista pannulla sipulit ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvisten sekaan pilkottu tuore tomaatti ja tomaattimurska sekä 0,5 dl vettä.

Lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta ruokosokerilla, kuivatulla basilikalla ja oreganolla.

Lisää keitetty cappelli -pasta ja sekoita.

Tarjoile parmesan raasteen tai raejuuston ja salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy (Knossoscretanfood), annos 100g5g45kcal0g0g5g0g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Sipuli 73g22kcal0.9g3.5g0.1g1.2g
Kesäkurpitsa zucchini 145g26kcal0.8g3.6g0.6g1g
Tomaatti 70g16kcal0.4g2.4g0.2g1g
Lihaliemijauhe/tiiviste 2g5.8kcal0.2g0.3g0.4g0g
Ruokosokeri2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g150g495kcal24g93g3g9g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 250g74kcal1.4g13.3g0.5g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1855g2062kcal132.2g238.8g59.6g34.2g
Valittu annoskoko928g1031kcal66.1g119.4g29.8g17.1g
Annoskoko puolitettuna464g516kcal33.1g59.7g14.9g8.6g
Arvot/100g100g111kcal7.1g12.9g3.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118413