Feta-jauhelihapaistos

Jauheliha, muna, kerma, jugurtti, sipuli ja valkosipuli tasaiseksi taikinaksi.

Maustetaan maun mukaan esim.

yrttisuolaa, paprikajauhetta, chilijauhetta ja basilikaa.

Taikinasta tehdään voipaperille tasainen noin sentin paksuinen levy.

Laitetaan keskelle fetaa ja suolakurkkua (myös tuoretta oreganoa ja oliiveja voi laittaa).

Rullataan voipaperin avulla pötköksi ja suljetaan päät tarkasti.

Laitetaan uuniin 180 astetta ja noi 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Kicka74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 500g1138kcal95g0g85g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 188g426kcal26.3g3.2g33.8g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)56g70kcal1.9g2.1g5.6g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Valkosipuli 19g20kcal1.5g3.1g0.1g0.4g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 38g124kcal0.8g1.1g13.1g0g
Suolakurkku (Regalo), annos 100g63g20kcal0.9g4.1g0.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 75g94kcal8.3g0.2g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2000g3819kcal271g33.6g289.6g3g
Valittu annoskoko1000g1909kcal135.5g16.8g144.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna500g955kcal67.8g8.4g72.4g0.8g
Arvot/100g100g191kcal13.5g1.7g14.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118804