Feta-jauhelihapaistos

Jauheliha, muna, kerma, jugurtti, sipuli ja valkosipuli tasaiseksi taikinaksi.

Maustetaan maun mukaan esim.

yrttisuolaa, paprikajauhetta, chilijauhetta ja basilikaa.

Taikinasta tehdään voipaperille tasainen noin sentin paksuinen levy.

Laitetaan keskelle fetaa ja suolakurkkua (myös tuoretta oreganoa ja oliiveja voi laittaa).

Rullataan voipaperin avulla pötköksi ja suljetaan päät tarkasti.

Laitetaan uuniin 180 astetta ja noi 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Kicka74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 600g1365kcal114g0g102g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 225g512kcal31.5g3.8g40.5g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)68g84kcal2.2g2.5g6.8g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Valkosipuli 23g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 45g149kcal0.9g1.3g15.7g0g
Suolakurkku (Regalo), annos 100g75g24kcal1.1g4.9g0.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 90g113kcal9.9g0.2g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2400g4583kcal324.8g40g347.6g3.6g
Valittu annoskoko1200g2291kcal162.4g20g173.8g1.8g
Annoskoko puolitettuna600g1146kcal81.2g10g86.9g0.9g
Arvot/100g100g191kcal13.5g1.7g14.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118804