Feta-jauhelihapaistos

Jauheliha, muna, kerma, jugurtti, sipuli ja valkosipuli tasaiseksi taikinaksi.

Maustetaan maun mukaan esim.

yrttisuolaa, paprikajauhetta, chilijauhetta ja basilikaa.

Taikinasta tehdään voipaperille tasainen noin sentin paksuinen levy.

Laitetaan keskelle fetaa ja suolakurkkua (myös tuoretta oreganoa ja oliiveja voi laittaa).

Rullataan voipaperin avulla pötköksi ja suljetaan päät tarkasti.

Laitetaan uuniin 180 astetta ja noi 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Kicka74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 700g1593kcal133g0g119g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 263g597kcal36.8g4.5g47.3g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)79g98kcal2.6g2.9g7.9g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Valkosipuli 26g28kcal2.1g4.3g0.2g0.6g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 53g173kcal1.1g1.6g18.4g0g
Suolakurkku (Regalo), annos 100g88g28kcal1.3g5.7g0.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 105g132kcal11.6g0.3g9.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2800g5346kcal379.2g47g405.8g4.2g
Valittu annoskoko1400g2673kcal189.6g23.5g202.9g2.1g
Annoskoko puolitettuna700g1337kcal94.8g11.8g101.5g1.1g
Arvot/100g100g191kcal13.5g1.7g14.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118804