Feta-jauhelihapaistos

Jauheliha, muna, kerma, jugurtti, sipuli ja valkosipuli tasaiseksi taikinaksi.

Maustetaan maun mukaan esim.

yrttisuolaa, paprikajauhetta, chilijauhetta ja basilikaa.

Taikinasta tehdään voipaperille tasainen noin sentin paksuinen levy.

Laitetaan keskelle fetaa ja suolakurkkua (myös tuoretta oreganoa ja oliiveja voi laittaa).

Rullataan voipaperin avulla pötköksi ja suljetaan päät tarkasti.

Laitetaan uuniin 180 astetta ja noi 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Kicka74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 800g1820kcal152g0g136g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 300g682kcal42g5.1g54g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)90g113kcal3g3.3g9g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 60g198kcal1.2g1.8g21g0g
Suolakurkku (Regalo), annos 100g100g32kcal1.5g6.5g0.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 120g151kcal13.2g0.3g10.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3200g6110kcal433.2g53.4g463.4g4.6g
Valittu annoskoko1600g3055kcal216.6g26.7g231.7g2.3g
Annoskoko puolitettuna800g1528kcal108.3g13.4g115.9g1.2g
Arvot/100g100g191kcal13.5g1.7g14.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118804