Feta-jauhelihapaistos

Jauheliha, muna, kerma, jugurtti, sipuli ja valkosipuli tasaiseksi taikinaksi.

Maustetaan maun mukaan esim.

yrttisuolaa, paprikajauhetta, chilijauhetta ja basilikaa.

Taikinasta tehdään voipaperille tasainen noin sentin paksuinen levy.

Laitetaan keskelle fetaa ja suolakurkkua (myös tuoretta oreganoa ja oliiveja voi laittaa).

Rullataan voipaperin avulla pötköksi ja suljetaan päät tarkasti.

Laitetaan uuniin 180 astetta ja noi 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Kicka74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 900g2048kcal171g0g153g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 338g767kcal47.3g5.7g60.8g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)101g127kcal3.3g3.7g10.1g0g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Valkosipuli 34g37kcal2.7g5.5g0.2g0.7g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 68g223kcal1.4g2g23.6g0g
Suolakurkku (Regalo), annos 100g113g36kcal1.7g7.3g0.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 135g170kcal14.9g0.4g12.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3600g6874kcal487.6g60g521.4g5.2g
Valittu annoskoko1800g3437kcal243.8g30g260.7g2.6g
Annoskoko puolitettuna900g1719kcal121.9g15g130.4g1.3g
Arvot/100g100g191kcal13.5g1.7g14.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118804