Feta-jauhelihapaistos

Jauheliha, muna, kerma, jugurtti, sipuli ja valkosipuli tasaiseksi taikinaksi.

Maustetaan maun mukaan esim.

yrttisuolaa, paprikajauhetta, chilijauhetta ja basilikaa.

Taikinasta tehdään voipaperille tasainen noin sentin paksuinen levy.

Laitetaan keskelle fetaa ja suolakurkkua (myös tuoretta oreganoa ja oliiveja voi laittaa).

Rullataan voipaperin avulla pötköksi ja suljetaan päät tarkasti.

Laitetaan uuniin 180 astetta ja noi 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Kicka74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 200g455kcal38g0g34g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 75g171kcal10.5g1.3g13.5g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)23g28kcal0.7g0.8g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 15g50kcal0.3g0.5g5.3g0g
Suolakurkku (Regalo), annos 100g25g8kcal0.4g1.6g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 30g38kcal3.3g0.1g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana800g1528kcal108.2g13.4g116g1.2g
Valittu annoskoko400g764kcal54.1g6.7g58g0.6g
Annoskoko puolitettuna200g382kcal27.1g3.4g29g0.3g
Arvot/100g100g191kcal13.5g1.7g14.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118804