Marinoitu kuha

Ensin valmistetaan marinadi:

Sipuliksi kannattaa valita kevätsipuli, joka pilkotaan varsineen.

Makeutta antamaan voi käyttää mitä tahansa tummaa sokeria (itse käytin muscovadoa).

Jos haluaa jättää sokerin kokonaan pois, kannattaa käyttää makeaa soijakastiketta.

Limestä puristetaan vähän mehua ja raastetaan kuorta mukaan.

Kalafileiden annetaan marinoitua noin tunti ennen paistamista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Inkivääri, tuore, silputtu30g24kcal0.5g5.3g0.2g0.6g
Soijakastike 108g65kcal5.6g10.3g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Fariinisokeri30g122kcal0g30g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g30g57kcal0g13.5g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g60g22kcal0.4g1.3g0.7g1.7g
Kuhafile, raaka801g577kcal129.8g0g5.6g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 40g354kcal0g0g40.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2400g2496kcal275.2g130.4g93.8g8g
Valittu annoskoko1200g1248kcal137.6g65.2g46.9g4g
Annoskoko puolitettuna600g624kcal68.8g32.6g23.5g2g
Arvot/100g100g104kcal11.5g5.4g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118833