Marinoitu kuha

Ensin valmistetaan marinadi:

Sipuliksi kannattaa valita kevätsipuli, joka pilkotaan varsineen.

Makeutta antamaan voi käyttää mitä tahansa tummaa sokeria (itse käytin muscovadoa).

Jos haluaa jättää sokerin kokonaan pois, kannattaa käyttää makeaa soijakastiketta.

Limestä puristetaan vähän mehua ja raastetaan kuorta mukaan.

Kalafileiden annetaan marinoitua noin tunti ennen paistamista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Inkivääri, tuore, silputtu38g30kcal0.7g6.7g0.3g0.8g
Soijakastike 135g82kcal7g12.8g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Fariinisokeri38g153kcal0g37.5g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g38g71kcal0g16.9g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g75g27kcal0.5g1.7g0.8g2.1g
Kuhafile, raaka1002g721kcal162.3g0g7g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 50g443kcal0g0g50.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3000g3121kcal344.2g163.2g117.2g10g
Valittu annoskoko1500g1561kcal172.1g81.6g58.6g5g
Annoskoko puolitettuna750g780kcal86.1g40.8g29.3g2.5g
Arvot/100g100g104kcal11.5g5.4g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118833