Marinoitu kuha

Ensin valmistetaan marinadi:

Sipuliksi kannattaa valita kevätsipuli, joka pilkotaan varsineen.

Makeutta antamaan voi käyttää mitä tahansa tummaa sokeria (itse käytin muscovadoa).

Jos haluaa jättää sokerin kokonaan pois, kannattaa käyttää makeaa soijakastiketta.

Limestä puristetaan vähän mehua ja raastetaan kuorta mukaan.

Kalafileiden annetaan marinoitua noin tunti ennen paistamista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Inkivääri, tuore, silputtu45g36kcal0.8g8g0.4g0.9g
Soijakastike 162g98kcal8.4g15.4g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Fariinisokeri45g183kcal0g45g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g45g86kcal0g20.3g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g90g33kcal0.5g2g1g2.5g
Kuhafile, raaka1202g865kcal194.7g0g8.4g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 60g532kcal0g0g60.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3600g3745kcal412.8g195.8g140.6g12g
Valittu annoskoko1800g1873kcal206.4g97.9g70.3g6g
Annoskoko puolitettuna900g936kcal103.2g49g35.2g3g
Arvot/100g100g104kcal11.5g5.4g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118833