Marinoitu kuha

Ensin valmistetaan marinadi:

Sipuliksi kannattaa valita kevätsipuli, joka pilkotaan varsineen.

Makeutta antamaan voi käyttää mitä tahansa tummaa sokeria (itse käytin muscovadoa).

Jos haluaa jättää sokerin kokonaan pois, kannattaa käyttää makeaa soijakastiketta.

Limestä puristetaan vähän mehua ja raastetaan kuorta mukaan.

Kalafileiden annetaan marinoitua noin tunti ennen paistamista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Inkivääri, tuore, silputtu53g42kcal0.9g9.4g0.4g1.1g
Soijakastike 189g114kcal9.8g18g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Fariinisokeri53g214kcal0g52.5g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g53g100kcal0g23.7g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g105g38kcal0.6g2.3g1.2g2.9g
Kuhafile, raaka1402g1010kcal227.2g0g9.8g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 70g620kcal0g0g70.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4200g4369kcal481.6g228.6g164.2g14g
Valittu annoskoko2100g2185kcal240.8g114.3g82.1g7g
Annoskoko puolitettuna1050g1092kcal120.4g57.2g41.1g3.5g
Arvot/100g100g104kcal11.5g5.4g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118833