Marinoitu kuha

Ensin valmistetaan marinadi:

Sipuliksi kannattaa valita kevätsipuli, joka pilkotaan varsineen.

Makeutta antamaan voi käyttää mitä tahansa tummaa sokeria (itse käytin muscovadoa).

Jos haluaa jättää sokerin kokonaan pois, kannattaa käyttää makeaa soijakastiketta.

Limestä puristetaan vähän mehua ja raastetaan kuorta mukaan.

Kalafileiden annetaan marinoitua noin tunti ennen paistamista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Inkivääri, tuore, silputtu7.5g6kcal0.1g1.3g0.1g0.2g
Soijakastike 27g16kcal1.4g2.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Fariinisokeri7.5g31kcal0g7.5g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g7.5g14kcal0g3.4g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g15g5.4kcal0.1g0.3g0.2g0.4g
Kuhafile, raaka200g144kcal32.5g0g1.4g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 10g89kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana600g624kcal68.8g32.6g23.6g2g
Valittu annoskoko300g312kcal34.4g16.3g11.8g1g
Annoskoko puolitettuna150g156kcal17.2g8.2g5.9g0.5g
Arvot/100g100g104kcal11.5g5.4g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118833