Marinoitu kuha

Ensin valmistetaan marinadi:

Sipuliksi kannattaa valita kevätsipuli, joka pilkotaan varsineen.

Makeutta antamaan voi käyttää mitä tahansa tummaa sokeria (itse käytin muscovadoa).

Jos haluaa jättää sokerin kokonaan pois, kannattaa käyttää makeaa soijakastiketta.

Limestä puristetaan vähän mehua ja raastetaan kuorta mukaan.

Kalafileiden annetaan marinoitua noin tunti ennen paistamista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Inkivääri, tuore, silputtu75g60kcal1.4g13.4g0.6g1.5g
Soijakastike 271g163kcal14g25.7g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Fariinisokeri75g305kcal0g75g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g75g143kcal0g33.8g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g150g54kcal0.9g3.3g1.7g4.2g
Kuhafile, raaka2003g1442kcal324.5g0g14g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 100g886kcal0g0g100.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6000g6242kcal688.2g326.4g234.4g20g
Valittu annoskoko3000g3121kcal344.1g163.2g117.2g10g
Annoskoko puolitettuna1500g1560kcal172.1g81.6g58.6g5g
Arvot/100g100g104kcal11.5g5.4g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118833