Jauheliha-papukastike+spagetti

Keitä spagetti liemikuutiolla maustetussa vedessä (n. 8-10 min.)
Kuullota sipulisilppu öljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Lisää pavut kastikkeineen anna lämmetä hetki ja lisää pasta-aines.

Anna hautua kannen alla n. 5 min.
Lisää keitetty valutettu spagetti kastikeen joukkoon tai tarjoa erikseen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 745 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g5g12kcal0.3g2.1g0.3g0g
Spaghetti fiberup (Gallo), annos 80g150g470kcal18g94.5g2.2g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen180g250kcal34.2g0g12.6g0g
Sipuli (kuorittu)57g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa 213g187kcal10.8g24.4g2.6g10.6g
Dolmio Light Classico Bolognese250g93kcal3g19.5g0.2g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3724g2188kcal134g286.4g51g26.6g
Valittu annoskoko1862g1094kcal67g143.2g25.5g13.3g
Annoskoko puolitettuna931g547kcal33.5g71.6g12.8g6.7g
Arvot/100g100g59kcal3.6g7.7g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=119692