Jauheliha-papukastike+spagetti

Keitä spagetti liemikuutiolla maustetussa vedessä (n. 8-10 min.)
Kuullota sipulisilppu öljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Lisää pavut kastikkeineen anna lämmetä hetki ja lisää pasta-aines.

Anna hautua kannen alla n. 5 min.
Lisää keitetty valutettu spagetti kastikeen joukkoon tai tarjoa erikseen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 745 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g6g14kcal0.3g2.5g0.3g0g
Spaghetti fiberup (Gallo), annos 80g180g564kcal21.6g113.4g2.7g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen216g300kcal41.1g0g15.1g0g
Sipuli (kuorittu)68g19kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g9g81kcal0g0g9g0g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa 255g224kcal13g29.3g3.1g12.8g
Dolmio Light Classico Bolognese300g111kcal3.6g23.4g0.3g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4470g2626kcal161g343.8g61.2g32.2g
Valittu annoskoko2235g1313kcal80.5g171.9g30.6g16.1g
Annoskoko puolitettuna1118g657kcal40.3g86g15.3g8.1g
Arvot/100g100g59kcal3.6g7.7g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=119692