Jauheliha-papukastike+spagetti

Keitä spagetti liemikuutiolla maustetussa vedessä (n. 8-10 min.)
Kuullota sipulisilppu öljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Lisää pavut kastikkeineen anna lämmetä hetki ja lisää pasta-aines.

Anna hautua kannen alla n. 5 min.
Lisää keitetty valutettu spagetti kastikeen joukkoon tai tarjoa erikseen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 745 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1600g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g8g19kcal0.4g3.4g0.4g0g
Spaghetti fiberup (Gallo), annos 80g240g751kcal28.8g151.2g3.6g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen288g400kcal54.7g0g20.2g0g
Sipuli (kuorittu)91g25kcal1.2g4.4g0.2g1.6g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g12g108kcal0g0g12g0g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa 340g299kcal17.3g39.1g4.1g17g
Dolmio Light Classico Bolognese400g148kcal4.8g31.2g0.4g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5960g3501kcal214.4g458.6g81.8g42.8g
Valittu annoskoko2980g1751kcal107.2g229.3g40.9g21.4g
Annoskoko puolitettuna1490g875kcal53.6g114.7g20.5g10.7g
Arvot/100g100g59kcal3.6g7.7g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=119692